Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσια εκδρομή του κατηχητικού Παναγίας Φανερωμένης, 03/12/2011

Ημερήσια εκδρομή του κατηχητικού Παναγίας Φανερωμένης, στην Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Σουρωτή, 03/12/2011

Η ενορία μας με αγάπη για εμάς, τα παιδιά, πραγματοποίησε και αυτή την εκδρομή. Οι ιερείς και οι βοηθοί αυτών, κάθε ναού,  προσπαθούν να μεταφέρουν το μήνυμα της Αγάπης στα παιδιά.. Να μεταφέρουν το Θεό στις ψυχές τους.. Γιατί Αγάπη σημαίνει Θεός .. Και ο Θεός είναι Αγάπη.. Αγωνίζονται να καλύψει η Αγάπη αυτή το κενό της ψυχής τους και να τους οδηγήσει στην Εκκλησιαστική ζωή με κύριο στόχο τη σωτηρία της ψυχής τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
Τα παιδιά του κατηχητικού Γυμνασίου και ο κατηχητής τους
(στο τέλος μπορείτε να κάνετε κλικ στο link που θα δείτε.. ΈΚΠΛΗΞΗ.. από το κατηχητή σας)


Αναμνηστική φωτογραφία όλου του κατηχητικού έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, 03/12/2011

Αναμνηστική φωτογραφία των παιδιών στο τάφο του Γέροντα Παΐσιου, 03/12/2011



Φωτογραφία έξω από το Μοναστήρι

Ο κ. Δημοσθένης και οι μαθητές του..Ο Θεός να τους κάνει μαθητές αλλά και  τον κ. Δημοσθένη ο Θεός να τον κάνει..  

Τρα λάλα λάλα, λάλα. Αυτό πάει να πει είμαι αγκαζέ... Άντε και καλά μυαλά.. 

Αυτοί είμαστε εμείς (του Γυμνασίου). Φαινόμαστε ήσυχοι ε ε;; Μας έπιασε το φιλότιμο βλέπεις.. Άσε που απουσιάζουν και τα 2 καμάρια μας.. Βρε Γιώργο και Άρμπερτ που είστε; Που πήγατε ρε γίδια πάλι;;

Αυτός είναι ο Θανάσης μας. Απορώ τι θέλει να κάνει.. Την ίδια αγωνία έχουν  και ο Βασίλης  με τον Δημήτρη. Πάντως  μπράβο σας ρε παιδιά είστε σε ετοιμότητα.. Δημήτρη κατά τα άλλα σου πονούσε το πόδι και δε θα έπαιζες..

Ναι , Ναι καλά το σκεφτήκατε... Ο άλλος Θανάσης εδώ, προς στιγμή νόμιζε πως παίζουμε μπάσκετ... Θανάση παιδί μου το ποδόσφαιρο παίζετε με τα πόδια και το μπάσκετ με τα χέρια.. Όχι ανάποδα.. 
Τρέχα, τρέχα Δημητράκι

Δε περνάς κυρά Μαρία, Δε περνάς δε περνάς, Δε περνάς κυρά Μαρία δε περνάς, Περνάς.. Δε περνάς  Θανασάκη, δε περνάς δε περνάς.. Που πας βρε ταλαίπωρε, το διαιτητή πας να περάσεις;; Και καλά πες ότι τον πέρασες, δε σκέφτεσαι πως μετά θα σου βγάλει κόκκινη;;;Για όσους δε το ξέρουν ο κ. Νίκος Τ είναι (ή μάλλον ήταν - τον έφαγαν βλέπεις τα λαδώματα) επαγγελματίας διαιτητής..

Και από δω το Νο 1 ταραξίας του κατηχητικού, αλλά και το Νο 1 ψώνιο του ποδοσφαίρου... Μια φωτογραφία 1000 λέξεις.. Ο μεν Χρήστος, ο ταραξίας, έχει τη μπάλα και είναι έτοιμος να κάνει την εξυπνάδα του πάλι, ο δε Θανάσης λέει στους άλλους γελώντας " άστε άστε να δούμε τι θα κάνει πάλι..".. ΣΑΣ ΛΕΩ : Τέτοιες εκδρομές δεν είναι για τις χάνει κανείς..

Ο Νο 2 ταραξίας.. Λίγα λόγια από το βιογραφικό του :
1. Εορτάζει του αγίου μεγαλομάρτυρος Ψεύτη στις 30 Φεβρουαρίου
2. Παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ω΄ Εθνική στην οποία και είναι ο βασικός τους σκόρερ
3. Είναι σκουλίκιιιιιιι...(εννοώ Άρης..)
Ο Θανάσης προσπαθεί να πιάσει την μπάλα αλλά σιγά να μην τα καταφέρει.. Και  ο Βασίλης σωριασμένος κάτω από το δυνατό σουτ κοιτάζει την αστοχία του.. Περαστικά Βασίλη.. Κάποια στιγμή θα βάλεις και εσύ γκολ.. 
Όχι, Όχι δεν κάνετε λάθος.. Ο κύριος Δημοσθένης είναι.. Προετοιμάζεται από τώρα.. !! Και για να μην ξεχνιόμαστε  μπορεί με το δεξί να ευλογεί με το αριστερό κρατάει φαγητό.. Και σε αυτή την εκδρομή ήταν κάτι το οποίο δε μπορούσε να ξεχάσει.. ΕΕΕ και πίσω είναι οδηγοί μας... Έριξαν ένα γέλιο αυτή τη μέρα..

Το σουτ της εκδρομής!!! Με εκτελεστή τον διαιτητή μας.. Βρε κ.Νίκο τελικά μπήκε μέσα; 

Ο Χρήστος έχει ανάψει όταν μπροστά από το τέρμα περνάει ανέμελο καμαρωτό ένα παιδί του Δημοτικού.. Μπράβο Μάριε.. Μπράβο αγόρι μου.. Άστο να χτυπιέται το ψώνιο..

Και τώρα η σειρά του πάτερ.. Στο τέρμα βρίσκεται ο παπαδοσφαιρόπουλος π. Κων/νος.. Νόμιζε πως θα τη γλίτωνε..Και τα σουτ αρχίζουν..
Εδώ είναι ο Νίκος, ο νέος μας παικταράς..


Άντε να δούμε τι θα κάνεις πάλι Χρήστο..


Πάτερ τι έγινε;; Βομβαρδισμός από σουτ ε ε ε;; 

Νίκος - πάτερ.. Μεγάλο ντέρμπι..

Αυτό πάει να πει ομαδικό παιχνίδι..Προσέξτε μόνο παιδιά να μην κρατιέστε συνεχώς από το χέρι .. Μπορεί να σας γίνει συνήθεια.. Ξέρετε...

Κάποιο ψαράκι πιάστηκε στα δίχτυα...

Ο Θανάσης εδώ ή προσπαθεί να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με το σκοινάκι ή  ...

"Πόσες μπάλες άραγε μπορώ να πιάσω;;;" 
Πάτερ δε παίζουμε κρυφτό...  " Φτάνουν πια ρε παιδιά τόσα σουτ"

Ο Θοδωρής, ή αλλιώς ο Junior μας, είχε την προηγούμενη τα γενέθλιά του.. Πρέπει να είναι 13 χρονών, και έχει τέτοια έκφραση το πρόσωπό του που να φτάσει και τα 70 η 80 ... 

Όχι που θα μας τη γλίτωνες κατηχητά  μας..Πόσα γκολ σου βάλαμε;; Θυμάσαι;;
Ελπίζω κ. Νίκο να περάσαμε καλά...

Άντε με το καλό και η επόμενη εκδρομή μας...


Ευχαριστίες πολλές στον κ. Λόλα Κων/νο για την δωρεάν παραχώρηση στα παιδιά μέρους των γηπέδων  του ομίλου  του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: